ARHIVSKA STRAN / ARCHIVE PAGE

www.ukc-mb.si
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Organizacijska shema

Organi UKC Maribor

Svet zavoda ima enajst članov, od tega jih šest imenuje ustanovitelj, enega člana imenuje Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, enega Mestna občina Maribor, trije člani so iz bolnišnice.

 

Direktor zavoda organizira in vodi delo in poslovanje zavoda, predstavlja in zastopa zavod in je odgovoren za zakonitost dela zavoda.

 

Strokovni svet zavoda sestavljajo strokovni direktor, vodja kirurške službe, vodja internistične službe, vodja ginekološko-porodniške službe in trije člani, ki jih z drugih medicinskih področij imenuje strokovni direktor zavoda.

 

nolvadex rezeptfrei kaufen

 

Strokovni direktor zavoda vodi strokovno delo v bolnišnici in je odgovoren za strokovnost dela zavoda. Odgovoren je tudi za uresničevanje strokovnega razvoja bolnišnice v skladu z interesi in možnostmi bolnišnice in za strokovno povezovanje z drugimi bolnišnicami. 

Organizacijska shema

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%