ARHIVSKA STRAN / ARCHIVE PAGE

www.ukc-mb.si
S strokovnostjo in prijaznostjo do zdravja.
MENI VSEBINA

Center za odnose z javnostmi in marketing

 

Center za odnose z javnostmi in marketing (COJM) je razmeroma nov oddelek znotraj UKC Maribor, ki skrbi za več različnih področij. V skladu s Pravilnikom o podrobnejši organizaciji in vodenju organizacijskih enot UKC Maribor obsega COJM naslednja področja dejavnosti:

  • Enota za organizacijo strokovnih srečanj 
  • Odnosi z javnostmi
  • Fotografiranje
  • Naša bolnišnica
  • Spletna stran
  • Tržna dejavnost
  • Informacije javnega značaja

 

V delu centra, ki se ukvarja z odnosi z javnostmi in marketingom, skrbijo za komunikacijo tako z zunanjimi kot notranjimi javnostmi ter predstavljajo ključni člen v odnosih z medijsko javnostjo. V celoti organizirajo strokovna srečanja, skrbijo za zasedenost predavalnic. S Pravilnikom o tržni dejavnosti UKC Maribor sprejemajo paciente samoplačnike iz drugih držav, katerih obravnavo vodi pooblaščena oseba za spremljanje samoplačnikov, in sicer od naročila, sprejema, dogovora o izvedbi zdravstvene storitve in vse do plačila storitve. Med drugim sodelujejo tudi pri pridobivanju donacij, skrbijo za fotografiranje in izdajanje publikacije Naša bolnišnica. 

 

Delovanje COJM zajema analiziranje trendov, predvidevanje njihovih posledic, svetovanje organizacijskim vodjem in izvajanje načrtovanih programov z namenom, da služijo organizacijskemu in javnemu interesu. Pri svojem delu načrtujejo, vzpostavljajo in vzdržujejo celostno podobo UKC Maribor ter medsebojno razumevanje med UKC Maribor in različnimi javnostmi. Osnovni cilj odnosov z javnostmi je informirati, izobraževati, promovirati, z namenom doseči medsebojno razumevanje in sprejemljivost UKC Maribor v okolju. Tako posvečajo posebno pozornost zunanji medijski kot tudi strokovni javnosti ter notranji javnosti - zaposlenim. Delovanje COJMI mora odražati uresničevanje poslovne strategije in vizije UKC Maribor. 

Telefonska centrala - informacije 02/321 1000 Nujna medicinska pomoč 112

Image
Image
© UKC Maribor 2015

Privzeto Arial Arial bold Verdana Verdana bold Open dyslexic Open dyslexic alta
Privzeto Barvna shema 1 - črno na belem Barvna shema 2 - belo na črnem Barvna shema 3 - črna na bež Barvna shema 4 - modro na belem Barvna shema 5 - črno na zelenem Barvna shema 6 - črno na rumenem Barvna shema 7 - modro na rumenem Barvna shema 8 - rumeno na modrem Barvna shema 9 - turkizno na črnem Barvna shema 10 - črno na vijoličnem
Privzeto Velikost pisave 14pt Velikost pisave 16pt Velikost pisave 18pt Velikost pisave 20pt
Velikost pisave 125% Velikost pisave 150% Velikost pisave 200%